Audioboek

Persoonlijk-audioboek-Audiobureau-Oorgetuige-Gulpen

Oorgetuige legt verhalen voor u vast als persoonlijke audioboek: een registratie van uw verhaal, door uzelf verteld.

Iedereen heeft ze: verhalen of stemmen die we bij ons willen houden en koesteren. Herinneringen aan een dierbare, aan een bijzondere ervaring of een belangrijk moment. Om ervoor te zorgen dat ze niet verloren gaan, legt Oorgetuige deze verhalen voor u vast als persoonlijke audioboek: een registratie van uw verhaal, door uzelf verteld.

Een persoonlijk audioboek is niet alleen een uniek cadeau aan uzelf, maar ook een origineel en bijzonder geschenk aan een ander. Denk aan (groot)ouders of goede vrienden wiens verhalen niet verloren mogen gaan. Met een persoonlijk audioboek geeft u ze niet alleen een tastbare plek waar herinneringen bewaard blijven, maar ook een luisterend oor cadeau.
audiodoosje_transparant

Hoe gaat dat in z’n werk?

De basis voor een persoonlijk audioboek vormen een of meerdere interviews. Hoelang die duren is afhankelijk van de inhoud, maar interviews zijn mogelijk vanaf een kwartier. Deze kunnen bij de verteller thuis plaatsvinden, maar ook op locatie als reportage.

Aan de opname gaat een (telefonisch) voorgesprek vooraf. Na opname wordt de audio gemonteerd en eventueel voorzien van muziek. U ontvangt de registratie van uw verhaal op usb-stick of cd.

Een schatkistje voor uw verhaal

Sommige verhalen zijn als een dierbare schat en horen in een schatkistje thuis. Daarvoor heeft boekbinder Alwin den Biezen een houten doosje ontworpen in de vorm van een boek. Voorin de deksel is een uitsparing voor de cd. In het schatkistje  kunt u persoonlijke zaken kwijt, zoals een fotoboekje of brieven.

Prijs

Een persoonlijk audioboek kan in vorm en omvang erg verschillen. De prijs is afhankelijk van de lengte van het interview, de vormgeving, eventuele muziek en de oplage. Het is maatwerk. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Audiovoorbeelden

Interview: Oma Ine vertelt

Ine Bessems is opgegroeid in Amsterdam. Ze trouwde echter met een Limburger en woont sinds jaar en dag in Epen. Inmiddels heeft ze kinderen die oma’s hoofdstedelijke wortels nauwelijks kennen. Met de cd ‘Oma Ine vertelt’ legt zij haar herinneringen vast voor het nageslacht.

Ine Bessems: “Het interview met Els Huver over mijn jeugd tot aan mijn trouwen, is mij heel goed bevallen. Door haar manier van vragen stellen kwamen er bij mij heel wat herinneringen naar boven. De verschillende periodes uit mijn jeugd staan als tracks op de cd. Je kunt ze daardoor apart beluisteren. Mijn kleinkinderen vinden het fijn om te weten waar en hoe ik geleefd heb en ze zijn blij dat ze het kunnen horen in mijn eigen woorden en met mijn eigen stem. Het is een prachtig aandenken geworden voor mijn nageslacht.”

 


<  Terug naar Oorgetuige