Overige audioproducten

Overige-audioproducties-portfolio-Audiobureau-OorgetuigeOorgetuige maakt audioproducties voor bedrijven en instanties, bijvoorbeeld als persoonlijke noot op uw website of ter ondersteuning van een presentatie of evenement.

Verklein de afstand tussen u en uw klanten door uw stem aan uw website te verbinden. Vertel de bezoeker van uw site wie u bent en waar u voor staat. Uw stem maakt uw boodschap invoelbaar, met herkenning, begrip en contact tot gevolg.

Voorbeelden

Pascalle Savelkoul, eigenaar van communicatiebureau P.S. Communicatie, wilde de klant op haar site niet alleen in tekst en beeld kennis met haar laten maken, maar ook in geluid. Oorgetuige interviewde haar en monteerde het gesprek tot een ultra-kort verhaal dat goed weergeeft waar Pascalle voor staat. Het is onder de noemer Vertelvink terug te vinden op haar site.

“Ik wilde niet alleen tekst en foto’s op mijn website, maar ook een geluidsfragment waaruit blijkt wie ik ben en waar ik voor sta. Heb daarom met Els een Vertelvink gemaakt. Heel leuk om te doen en.. het resultaat mag er wezen. Doordat Els de juiste vragen stelde, werd het een Vertelvink die past als een jasje. Oorgetuige, bedankt.”

Naomi Vandamme is de grondlegster van de Belgische non-profitorganisatie Child-Flower. Ze biedt getraumatiseerde Haïtiaanse kinderen psychologische hulp. Ze vroeg OORgetuige een aantal verhalen in audio vast te leggen voor op haar website.

“Ik koos naast tekst ook voor audio omdat ik denk dat wanneer mensen mijn betrokkenheid bij Haïti en mijn enthousiasme horen, ze beter begrijpen wat het belang van Child-Flower is. Een stem voegt echt iets toe.”

 

<  Terug naar Oorgetuige